VIDEO/ Në 2019 vlonjatët duan ujë dhe rrugë, i “shkulin” derën Dritan Lelit

Kjo javë ka nisur tepër e tensionuar në hyrje të Bashkisë së Vlorës, ku banorët e Cergovinës kanë shkuar sërish për të protestuar, të revoltuar nga mosmbajtja e premtimeve prej kryebashkiakut Dritan Leli.

Edhe në 2019 ata kërkojnë rrugë dhe ujë, një premtim që u është bërë që nga viti 1991.

Tepër të revoltuar ata kanë sulmuar edhe derën kryesore të Bashkisë së Vlorës në tentativë për ta shkulur, ndërsa ka ndërhyrë policia.
Comments are closed.