Përgjimi nr 8/ Del emri i Xhelal Mziut, 450 persona me furgonë në Lurë e Reç

Gazeta më e madhe europiane ‘Bild’ ka publikuar përgjime të tjera që e lidhin Qeverinë me vjedhjen masive të Votës së shqiptarëve në zgjedhjet lokale të Dibrës në 2016-ën.

 

Në përgjimin e 8 është dialogu në mes Arben Keshit drejtor në Ministrinë e Brendshme dhe shefit të komisariatit të Kamzës, Sali Skura. Ky i fundit i thotë se Xhelal Mziu ka mbledhur 450 njerëz dhe i ka nisur me furgonë në Lurë e Reç.

 

Comments are closed.