Përgjimi 12/ Drejtori i DAR Dibër kërcënon mësuesin: Votën do e deklarosh hapur sot, ose ndryshe…

Në përgjimin 12 të BILD, Drejtori i DAR në Dibër kërcënon drejtorin e shkollës së Reçit, Reshat Elezi, duke i thënë se votën do ta deklaroj hapur bashkë me familje  përndryshe do të shkarkohet nga puna.

Urdhri vjen pas direktivave të deputetit Pjerin Ndreu, por mësuesi duket i frikësuar dhe konfirmon që do ta bëjë këtë gjë.

Comments are closed.