A do t’a njohë rezultatin e 30 qershorit? Meta për Al Jazeera sfidon sërish Ramën

Presidenti Ilir Meta ka dhënë një intervistë për median nga Lindja e Mesme, “Al Jazeera”, e cila prej muajsh ka ndjekur protestat e opozitës në Tiranë dhe ka raportuar mbi klimën e tensionuar politike në Tiranë.

Kreu i Shtetit është pyetur nga gazetari John T. Psaropoulos, se a do të ketë zgjedhje në 30 qershor dhe është përgjigjur  me JO, ndërsa provokimit nëse do ta njihte rezultatin e një procesi ku Rama do të shkonte me kokën e tij pa iu bindur ç’dekretimit që i bëri Meta datë, ai iu përgjigj kështu:

Gazetari: Por a do ta njihni rezultatin e zgjedhjeve nëse qeveria do t’i zhvillojë ato?





Presidenti Meta: Nuk do të ketë zgjedhje më 30 qershor. Ky dekret është publikuar tashmë në Fletoren Zyrtare dhe të gjithë kanë detyrimin ta zbatojnë atë.





Comments are closed.