Trump sapo bëri like-n e tetë në 20 vjet. Dhe gjejeni për kë është…

Presidenti Trump ka bërë ‘like’ vetëm tetë postime në Tëitter, dhe tani një prej tyre është rreth Rihannës.

Të hënën, shkrimtarja Heben Nigatu shkroi rreth intervistës së aktorit Sarah Paulson dhe Rihanna, ku dhe bëri një ‘tweet’ më pas.“Çdo intervistë e Rihannas mua më bën më të fortë. Kemi një mbretëreshë që di ta bëjë balancin mes jetës dhe punës. Ajo është mbretëreshë”, ka shkruar Nigatu.

Por, ajo që mori gjithë vëmendjen ishte ‘pëlqimi’ i këtij postimi nga presidentit Trump, i cili në plot 20 vite ka bërë vetëm tetë të tilla, duke bërë kështu gjithë njerëzit konfuz, të cilët dhe filluan me reagime të shumta në Twitter.


Comments are closed.