Parashikimi ‘ogurzi’ i Neritan Cekës:  Në 1 korrik do të shkoni me vizë në Kamëz. Popull është i armatosur dhe…

Neritan Ceka duket se ka një parashikim ogurzi për Shqipërinë. Sipas tij më 1 korrik do të kalohet me viza për në Kamëz.

“Në 1 korrik kam frikë që do të shkonin me vizë në Kamëz. Më dëgjoni mua. Këta që nuk duan zgjedhje janë shumë dhe nuk mposhten me polici.Qeveria që dëshiron të bëjë zgjedhjet e ka mendjen te dhuna. Por dhunës i përgjigjesh me dhunë. Ne kemi një popull që është i armatosur dhe kam frikë se kjo gjë do ta ndajë Shqipërinë. Ky është parashikimi im ogurzi. Besoj se dhe presidenti këtë ka pasur parasysh kur anuloi zgjedhjet. Besoj se do të kemi një rënie të shtetit”,- u shpreh Ceka në Kafein.


Comments are closed.