“Ke rënë, nuk je më seksi”/Këngëtarja sherr me komentuesit: Më hyjnë në një…

Flaka Krelani është jo vetëm një këngëtare e talentuar por edhe një femër shumë seksi.

Pasi solli këngën Slay këngëtarja u komentua edhe për paraqitjen e saj seksi. Por kishte edhe nga ata komentues që i shkruanin: “Ke rënë shumë, nuk je më seksi”.

Flaka zgjodhi t’i përgjigjej atyre me një fjali të shkurtë dhe të qartë. “Ofendimet e degradimet, hyjnë në një vesh e dalin nga tjetri”, u shpreh Flaka në intervistën për Prive.
Comments are closed.