Nga shiu në breshër vetëm në Librazhd, në të gjithë vendin i nxehtë Afrikan (Video)

Edhe pse jemi në muajin qershor dhe temperaturat janë tipike përvëluese të verës, në mesditë një breshër i pazakontë ka rënë në zonën e Librazhdit.

Breshëri ka krijuar vështirësi në qarkullim në drejtim të Elbasanit,  pasi në disa pjesë të rrugën nacionale ka pasur rrëshqitje të gurëve dhe dherave.

Kjo është një dukuri e rrallë, pasi pjesa më e madhe e territorit të vendit prej një jave është dominuar nga temperatura mbi 35 gradë celsius, të cilat kanë bërë që njerëzit t’i drejtohen plazheve dhe pishinave për t’i përballuar.

Comments are closed.