NASA bën realitet ëndrrën, ja sa kushton një natë në hënë (VIDEO)

NASA ofron mundësinë për të gjithë turistët, që dëshirojnë të udhëtojnë në Stacionin Ndërkombëtar të Hapësirës, vetëm për 27,500£ për një natë, duke nisur nga viti që vjen.

Agjencia e Stacionit Hapësinor në SHBA ka njoftuar se do të hapë dyert e saj, për turistët dhe ndërmarrje të tjera biznesi.NASA në lajmërimin e saj shton se turistët do të qëndrojnë deri në 30 ditë në Stacionin Hapësinor Ndërkombëtar, një udhëtim i mundësuar nga anijet kozmike të SHBA-së.

Comments are closed.