Mushama, çadra dhe paqe, fotot e para nga protesta e opozitës

Protestuesit e opozitës kanë marrë masa kundra shiut, ku në foto një pjesë e tyre kanë veshur mushama.

Ndërkohë që si në tarracën e Kryeministrisë dhe në atë të godinës së Parlamentit janë pozicionuar efektivët e gardës, të cilët në çdo protestë kur ka pasur tentativa për të hapur derën e godinës së qeverisë kanë shpërndarë nga lart turmat me gaz lotsjellës.Efektivët e gardës janë pozicionuar edhe në majat e larta, si tek kullat binjake edhe tek Hotel Rogner.


Comments are closed.