“Incidentet-hot” në Festivalin e Kanës! (FOTO)

Ky edicion i 72-të i Festivalit të Filmit të Kanës mes të tjerash mbyllet me surpriza, rënie dhe foto të nxehta. Adele Exarchopoulos, protagonist i “Sybil” në një veshje ‘odalisque’, rrezikon të bjerë poshtë shkallëve, Nicole Kimpel, e dashura e Antonio Banderas tregon transparente të guximshme dhe më pas janë Marcella Bella, Gianluca Vacchi dhe seks-simboli italian, Valeria Marini …


Comments are closed.