“Rrëzimi i Ramës”, PD: 62 450 protestues vijnë vetëm nga rrethet…pa LSI

Sipas PD, plot 62 450 protestues nga rrethet janë nisur për në Tiranë për të marrë pjesë në protestën e opozitës që do të nisë pas pak.

Sipas shifrave të bëra publike nga selia blu, numrin më të madh të protestuesve nga rrethet e mbajnë Durrësi dhe Shkodra.Qarku Shkodër – 9450 qytetarë
Qarku Lezhe – 7300 qytetarë
Qarku Kukës – 3800 qytetarë
Qarku Dibër – 3500 qytetarë
Qarku Durrës – 9800 qytetarë

Qarku Elbasan – 8100 qytetarë
Qarku Berat – 3000 qytetarë
Qarku Fier – 5600 qytetarë
Qarku Vlorë – 5000 qytetarë
Qarku Gjirokastër – 2200 qytetarë
Qarku Korçe – 4700 qytetarë

 


©Copyright Gazeta SHQIPComments are closed.