Berishën e kap euforia: Qindra mijëra nga Berati drejt Tiranës (Por sa është popullsia)

Sali Berisha shquhet për euforinë e tij, shpesh edhe të tepruar. Kur na ndajnë edhe pak minuta nga protesta e opozitës, lideri historik i PD thotë se “qindra mijëra qytetarë të revoltuar po marshojnë nga Berati drejt Tiranës”.

Por ish-kryeministri i ka bërë llogaritë gabim. Berati numëron vetëm 69 mijë banorë, sipas statistikave dhe sikur të gjithë të dilnin në protestë, janë shumë larg shifrës që përmend Berisha.Këtë janë ka kujtuar edhe një nga komentuesit ish-kryeministrit.

“Qindra mijëra? …si mund të jenë qindra mijëra kur popullsia e Beratit në tërësi është rreth 69.000 banorë…crazy old dog”, shkruan ai.

Gazeta SHQIP


Comments are closed.