Shpërthen Astrit Patozi: Do t’i ha kokën Edi Ramës!

Kreu i Partisë Bindja Demokratike deklaroi në emisionin “Zonë e lirë” se Bindja Demokratike është krijuar për t’i hëngër kokën Edi Rama dhe se nuk pranon të krahasohet me LSI.

Diskutimi:Çani: A është qëllimi yt, që të zësh karrigen e kryeministrit

Patozi: Jo

Arjan Curi: Mirë që e bëtë këtë pyetje, pasi kështu rezulton që do të jetë një parti e vogël e djathtë, e ngjashme me LSI-në, që në momente të caktuara mund të bëjë aleanca edhe majtas edhe djathtas.

Patozi: Kjo parti ka lindur për të sunduar, për t’i ngrënë kokën Edi Ramës


Comments are closed.