Dorëzohen shqiptarët e ISIS në Siri, përfundojnë në…

Numri i kosovarëve që ndodhen në Siri po ulet dita-ditës. Disa pjesëtarë të ISIS-it (organizatës terroriste) nga Kosova tashmë janë dorëzuar nga zona e luftës.

Të njëjtit janë dërguar në një kamp refugjatësh. Muajin e kaluar nga zona e konfliktit në Siri janë kthyer në Kosovë 110 shtetas kosovarë, prej tyre katër luftëtarë, 32 gra dhe 74 fëmijë, përfshirë këtu edhe nëntë fëmijë që kanë humbur prindërit në luftë.Vlen të theksohet se aktualisht në Siri mbesin rreth 30 luftëtarë, 49 gra dhe 8 fëmijë.
Comments are closed.