Pensionistja “skuq” Ramën: Nuk vdes jo mo jo Shqipëria se ka akoma burra!

Kryeministri Edi Rama zhvilloi sot takimin e radhës me qytetarët në kuadër të platformës së bashkëqeverisjes. Një nga qytetaret e pranishme në takimin e Ramës me bashkëqeverisjen, e ka nisur fjalën e saj duke i thurur elozhe kryeministrit.

Gruaja pensioniste i tha Ramës se nuk vdes vendi se ka akoma burra, duke iu referuar PS.“Nuk vdes jo mo jo Shqipëria se ka akoma burra ky vend. Kisha probleme me pensionin, s”mu rregullua. Erdha në portal, pas 5 muajve bëra ankimin më 11 prill, më 22 më erdhi emaili, që portali zgjidhi problemin. Unë marrë 230 mijë lekë dhe 2 milionë të mbartura në vite. Paçi mbarësi”, u shpreh ajo.

Kryeministri nuk e komentoi këtë deklaratë të gruas. “Çdo javë ka një apo dy raste si ky që sapo dëgjuam”, iu përgjigj Rama.


Comments are closed.