‘Ne e njohim kanunin’, Thaçi mesazh të koduar Berishës

Teksa fliste me një gjuhë të ashpër për Sali Berishën, presidenti i Kosovës, Hashim Thaçi ka përmenduar kanunin.

I pyetur nga Eni Vasili nëse ky ishte kërcënim, Thaçi nuk u përgjigj, por e ftoi për debat sy më sy.Biseda në studio:

Thaçi: Ai nuk di as Kanun dhe as Kushtetutë
Vasili: Pse e përmendët kanunin?
Thaçi: Ai në Parlament sillet me Kanun. Ai e ka lënë në gjendje të mjerushme Tropojën.
Vasili: Kishe nota kërcënimi?
Thaçi: Ballafaqimi në studio ishte larg kërcënimit. Di të them që ai do të dalë me bisht ndër shalë.


©Copyright Gazeta SHQIPComments are closed.