Duka akuzon Dakon: Në Durrës janë vjedhur, i kam parë vetë

Kreu i Partisë Agrare Ambientaliste, Agron Duka u shpreh se votat në Durrës janë vjedhur dhe ai i kishte parë vetë.

“Që Dako është përgjuar duke blerë dhe shitur vota këtë e ka parë e gjithë Shqipëria ama që janë vjehdur votat në Durrës e kam parë edhe unë. Kam kandiduar në Durrës dhe jam konflikuar, kam debatuar nga njerëz që janë marrë nga ky. Sa i përkët punësimeve nuk janë bërë punësime të njerzëve të zakonshëm, por janë bërë punësime të ushtarëve të bandave”, – tha ai në emisionin “360 gradë”.

Duka deklaroi se nëse Rama e lëshon Dakon, ai e merr me vete.“Mendoj se nuk ka fuqi ta lëshpjë Dakon, se nëse e lëshon do ta marri me vete Dako atë (Ramën). Nuk ka bërë Dako asgjë pa urdhërinë Ramës. Nuk ka takuar asnjë njeri pa urdhërin e tij. As nuk i ka premtua njeriu pa urdhërin e tij”.


©Copyright Gazeta SHQIPComments are closed.