Çmenduri! Nusja tregon unazën e martesës të bërë me pjesët e trupit të…

Një nuse ka shkaktuar një trazim të frikshëm në rrjet sociale, pasi zbuloi unanën e saj të martesës.

Shumë njerëz shpenzojnë qindra apo edhe mijëra euro në blerjen e unazave për ditën e madhe, por kjo grua britanike ka ndarë me ndjekësit sekretin e unazës së saj, të përbërë nga pjesët e trupit të një njeri.

Ajo ka shkruar në Facebook: “Kjo është Ring Shaming”.Sipas saj, guri  i unazës rezulton të jetë bërë nga qumështi i nënës dhe kordoni i kërthizës së djalit të vogël. Por edhe një pjesë e flokëve të djemve i është bashkëngjitur arit.

Kur ndau imazhin në internet, shumë përdorues të Facebook mbetën të habitur.

Njëra komentoi: “Jeta ime ishte shumë më e lumtur para se të merrja vesh këtë gjë”.

Ndërkohë, kjo nuk është unaza e parë që shkakton “tërmet” në internet.


Comments are closed.