Parlamenti mbushet me 11 deputetë të rinj, ja kush u betua (Foto)

Seanca parlamentare e sotme nisi me betimin e 11 deputetëve, 7 nga radhët e opozitës dhe 4 të tjetër nga mazhoranca të cilët kanë zëvendësuar ish-deputetët socialistë që garojnë për kryebashkiakë në zgjedhjet vendore të 30 qershorit.

Nga PD-LSI, u betuan Krenar Ruçi, Kostaq Papa, Suzana Topi, Selami Janishehri, Halit Valteri, Vasil Sterjofski, Edmond Stojku.Nga PS, Florenc Spaho (s’ka foto), Ardit Konomi, Adriana Jaku dhe Eljo Hysko.

Dita kombëtare e Norvegjisë, festohet në Tiranë miratimi i Kushtetutës së vendit.

DEPUTETET E RINJ NE KUVEND

PS

Eljo Hysko merr mandatin e Rakip Sulit
Adriana Jaku merr mandatin e Pjerin Ndreut
Florenc Spaho merr mandatin e Nuri Belbës
Ardit Konomi merr mandatin e Ilir Xhakollit

PD

Halil Valteri PD Tiranë
Selami Jenisheri PD Tiranë
Besnik Troplini PD Tiranë

LSI

Vasil Sterjovski LSI Korçë
Edmond Stojku LSI Tiranë
Suzana Topi LSI Elbasan

 


Comments are closed.