Mes lotëve, Xhaçka u bën premtimin e madh 3 fëmijëve jetimë të majorit

U përcoll sot në banesën e fundit major Klodian Tanushi. Në fjalën e mbajtur në ceremoninë mortore, ministrja Olta Xhaccka u premtoi 3 fëmijë të mitur se do të jenë gjithmonë në krah të tyre.

“Ndarja nga jeta e kolegut tonë, major Tanushit, bashkëshortit dhe prindërit shembullor është kaq e rëndë dhe e trishtueshme. Edhe pse sot nderimi ynë për të është pa kufi, nuk e zbusim dot dhimbjen e familjes.

Në këtë ditë jemi pranë tyre, sidomos pranë 3 fëmijëve që humbën babanë e tyre të dhembshur dhe të përkushtuar, me pretimin se ata do të keni gjithmonë përkujdesjen tonë, sot e përherë, që të rriten me ndjenjën e krenarisë për babanë e tyre”, deklaroi ministrja.

Comments are closed.