Kanë 2019, yjet zbulojnë këmbët në tapetin e kuq (Foto)

Ditën e dytë në Festivalit e filmit në Kanë, prurjet e reja në tapetin e kuq kanë qenë më interesantë:  nga Amber Heard, te Carla Bruni …

Ajo që ra në sy te yjet e Hollivudit, ishin veshjet, pjesa më e madhe të hapura në pjesën e këmbëve dhe të kofshëve. Shfletoni foto-galerinë…

Comments are closed.