Eva Herzigova me gjoksin jashtë në Kanë

Ajo ishte padyshim një ndër yjet e Festivalit të 72-të të Filmit në Kanë.

Dhe Eva Herzigova arriti të bënte që të gjithë sytë të ktheheshin nga ajo, ndërsa ajo zgjodhi të shkonte në darkë me një fustan të zi.

Supermodlja 46-vjeçare dukej e mrekullueshme me fustanin transparent që i tregonte më shumë se ç’duhet.

Comments are closed.