Vajza e kryekomunarit shqiptar çmend fansat

Vajza e kryetarit të komunës së Gjilanit, Lutfi Haziri vazhdon të tregohet aktive në rrjetet sociale.

Kënga ka linja të mira trupore dhe jo rrallë i ekspozon ato edhe më shumë se ç’duhet.

Comments are closed.