Kriza politike, Kryemadhi çon hallet e shqiptarëve në Departamentin e Shtetit!

Kryetarja e LSI-së Monika Kryemadhi u prit në Departamentin Amerikan të Shtetit nga Susan K.Falatko, Drejtore e Zyrës për Çështjet e Europës Qendrore e Jugore.

Kryemadhi ndau me Falatko opinionet dhe shqetësimet lidhur me situatën politiko-sociale në Shqipëri si dhe angazhimin politik të LSI-së.Ajo nënvizoi rolin e veçantë e vëmendjen e  SHBA per Shqipërinë bazuar edhe në vlerat e jashtëzakonshme të demokracisë, që Amerika përfaqëson për vendin tonë.


Comments are closed.