Kim Kardashian, pasioni seksi! (Foto)

Nëse fjala “vintage” sugjeron veshjet e gjyshes dhe syzet e hallave, vërtet nuk kupton asgjë. “Vintage” (seksi) që ka rëndësi, ajo që bën lajm, është vetëm ajo që lidhet me Kim Kardashian. Trashëgimtarja, ylli i rrjeteve sociale, sipërmarrësja bombastike, ka një pasion të vërtetë për rrobat e koleksioneve të vjetra, të cilat nuk dështojnë të tregojnë me krenari ngjarjet më joshëse, duke shkaktuar aprovim dhe neveri njëkohësisht. Shfletoni foto-galerinë…


Comments are closed.