“Vjedhja e RINAS-it” – Analiza e fakteve në terren, kush e vrau Admir Muratajn?! – Top Story

Top Story solli në këtë dokumentar Admir Nikaj, ose siç njihet ndryshe Admir Muratajn, i cili do të mbahet mend si personi që realizoj 4 grabitje në aeroportin e Rinasit.

Top Story përmes intervistave dhe fakteve, solli dhe shpalosi të kaluarën e Admir Muratajn, kohën kur ishte fëmijë, kur ishte mësues fshati, apo kur emigroi për në Greqi dhe nisi veprimtaritë e tij kriminale.

Top Story solli të gjithë veprat e tij Kriminale në Greqi dhe Shqipëri dhe 13 emrat që ai përdori për të fshehur krimet e njëpasnjëshme.Gjithashtu Top Story inskenoj të gjithë ngjarjen e ndodhur në Rinas, ku gjeti vdekjen Admir Muratajn. Nëpërmjet analizave të fakteve në terren dhe intervista me eskpertë, u ngritën dyshimet se kush e vrau Admir Muratajn, policia apo shokët?!


Comments are closed.