A jeton në luks ish-deputetja? Grida Duma jep përgjigjen

Grida Duma është një nga politikanet më të hijshme në Shqipëri, e cila ndërthur më së miri inteligjencën e saj, me bukurinë natyrore.

Në lidhje me dhënien fund të martesës me ish-bashkëshortin e msaj, pas një martese gati prej dy dekadash, ish-deputetja e Partisë Demokratike nuk parapëlqen të flasë.

Por e pyetur për raportin që ka me paratë dhe jetën e luksit, ajo u shpreh se familja e saj nuk e njeh jetën e luksit:“Nuk bëj jetë luksi, të paktën im bir nuk e njeh çfarë do të thotë jetë luksi. Ai ka marrë gjithmonë dhe ka gëzuar teknologjinë që lë unë, nuk ka marrë njëherë një telefon të ri”, – shpjegon Duma e ftuar në emisionin “E Diell”.

Comments are closed.