“O rracq***”, qan burri te ‘Astiri’: Në burg do shkoni o legena serbi!

Një nga banorët e Astirit ka shpërthyer në revoltë dhe të shara ndaj Policisë së Shtetit gjatë përplasjes paraditen e sotme.

Me lot në sy ai ka sharë edhe qeverinë pas nisjes punë për prishjen e banesave.“O Serb o rracë serbi, do shkoni në burg. O racq***, o qen, burg o legena burg”, është shprehur njëri nga banorët.
Comments are closed.