“Oligarkët e sindikatave” – Mbi 2 miliardë euro prona në duart e sindikatave – Top Story

Top Story solli në këtë dokumetar problemet që sot ka sindikalizmi në Shqipëri. Në fokusin e këtij dokumentari janë pronat e sindikatave, lidhja e tyre me politikën, dhe mungesa e vëmendjes së tyre për punëtorët.

Top Story rëndësi të madhe i dha asaj që mund të jetë “thembra e Akilit”, në të gjithë çështjen e sindikatave. Pronat që sindikatat kanë marrë në zotërim dhe milionat lekë që fitojnë prej tyre.

Në total janë 125 prona shtetërore, hotele, vila, shtëpi pushimi, resorte që kanë një vlerë prej 2 miliardë euro.©Copyright Gazeta SHQIP
LEXO MË TEJ:

Comments are closed.