Protesta ndryshe në Kukës, ia marrin këngës në mes të rrugës (VIDEO)

 

Një grup protestuesish në Kukës kanë gjetur një mënyrë ndryshe për të protestuar. Ata ia kanë marrë këngës dhe valles në hyrje të qytetit verior.

Comments are closed.