Bindja Demokratike regjistrohet në Gjykatë si parti politike

Bindja Demokratike është regjistruar sot në gjykatë si parti politike dhe pritet regjistrimi i saj në Komisionin Qendror të Zgjedhjeve. “Bindja”, e cila është ideuar për t’u themeluar ditët e fundit, pritet të drejtohet nga një bord me ish-funksionarë të lartë të Partisë Demokratike.

Partia do të ketë bord drejtues të përbërë nga 6 anëtarë, ku koordinatori do të jetë Astrit Patozi.

THEMELUES TE BINDJA DEMOKRATIKE

Astrit Patozi

Fabian Topollaj

Arben Skënderi

Leonard Olli

Andi Përmeti

Ardjan Kollozi

Comments are closed.