Ndryshon “loja” e armëve/ Hetuesi: SHBA-të prej 15 vitesh përdorin një disk si të UFO-ve!

Një hetues i konspiracionit rreth UFO-ve, i cili më parë ka punuar për ushtrinë britanike ka zbuluar se ushtria amerikane 15 vite më parë testuar në Oqeanin Paqësor një disk fluturues të ngjashëm me dizajnin e atyre të jashtëtokësorve.

Madje një shkencëtar i Marinës së SHBA-së, Salvatore Cezar Pais, ka paraqitur një patentë për një disk të pazakontë fluturues që arrin “shpejtësi ekstreme” dhe që duket si diçka e drejtpërdrejtë nga teoritë e konspiracionit, por në fakt ka të bëjë me testime ushtarake me disqe UFO-sh.

Metro raporton se patenta përshkruan metodat e reduktimit të fuqisë së një avioni nëpërmjet metodave që përfshijnë prodhimin e valëve të gravitetit dhe se dizajni linte hapësira për krijimin e një vakumi rreth vetes dhe duke bërë kështu që të lëvizte me shpejtësi të lartë në ajër, ujë, apo edhe në hapësirë.

“Është e mundur të parashikohet një zyre aeronautike / zinxhirore hibride (HAUC), e cila për shkak të mekanizmave fizikë të mundësuar me injektimin e mjeteve të reduktimit në masë, mund të funksionojë si një zinxhir për shpejtësi ekstreme nënujore… Ky prodhim hibrid lëviz me lehtësi të madhe përmes ajrit dhe hapësirës duke u mbyllur në një flluskë me vakum”, thuhet në raport.

Nick Pope, ish hetuesi i UFO-ve pranë Ministrisë Britanike të Mbrojtjes, i tha gjithashtu gazetës se dizajni i patentuar mban një ngjashmëri të jashtëzakonshme me “atë që është raportuar në incidentin e USS Nimitz në vitin 2004”, duke iu referuar një incidenti ku radarët e avionëve të SHBA hasnin një objekt fluturues të paidentifikuar mbi Oqeanin Paqësor.

“Kishte një incident të ngjashëm me një UFO që fluturonte nënuje në Porto Riko në vitin 2013. Lidhja e mundshme midis incidentit të USS Nimitz dhe kësaj patente është intriguese dhe është interesante se Marina e SHBA duket të ketë lidhje këtu”, u shpreh ai.

Comments are closed.