Hidhet në erë pallati 5-katësh në Çorovodë (VIDEO)

Inspektorati Kombëtar i Mbrojtjes së Territorit ka vendosur të prishë me shpërthim të kontrolluar një objekt 5-katësh në qytetin e Çorovodës.

Për këtë operacion, u përdoren 30 kilogramë lëndë eksplozive që u vendosën në 1500 furnela (vrima) të hapura në trupin e objektit.Sipas IKMT, objekti paraqet rrezikshmëri për shkak të amortizimit dhe për shembjen e tij ka pasur një vendim nga bashkia Poliçan dhe një kërkesë për mbështetje nga Enti Kombëtar i Banesave.


Comments are closed.