Një akullnajë dy herë në madhësinë e Nju Jorkut drejt shkëputjes (Foto)

Alarm në Antarktidë për shkak të një ajsbergu, dy herë më i madh se sipërfaqja e qytetit të Nju Jorkut, i cila rrezikon të shkëputet së shpejti. Mali i akullit mund të zhvendoset në oqean dhe rrezikon kërkimin dhe praninë njerëzore. Është një masë prej 660 kilometrash katrorë.

Comments are closed.