Trup prej adoleshenteje në moshën 46-vjeçare! (Foto)

Ajo sapo ka mbushur 46 vjeçe dhe është më shumë se e bukur se kurrë. Për Eva Herzigovën, një nga modelet më të njohura të të gjitha kohërave, nga Republika Çeke, koha duket se është ndalur.

Në fotot e realizuara për fushatën “Yamamay” ajo paraqitet me të brendshme dhe tregon një trup të përsosur: dinjitoz dhe, në të njëjtën kohë, i butë në vendet e duhura.
Comments are closed.