Erion Braçe merr një tjetër post të rëndësishëm, ja çfarë i ka besuar Rama zv/kryeministrit

Zëvendëskryeministri, Erion Braçe ka marrë edhe një tjetër post të rëndësishëm. Këshilli i Ministrave vendosi që Braçe të jetë edhe kryetar i këshillit drejtues të Fondit Shqiptar të Zhvillimit.

Po ashtu, në mbledhje u emëruan edhe anëtarët, përfaqësues të pushtetit qendror, në këshillin drejtues të Fondit Shqiptar të Zhvillimit.E themeluar që në vitin 1993, FSHZH ka një përvojë 25-vjeçare në zhvillimin e infrastrukturës, urbanizimit, turizmit dhe bashkëpunimit ndërkufitar.

©Copyright Gazeta SHQIP
LEXO MË TEJ:

Comments are closed.