Presidenti i Sudanit të Jugut, si kaubojs në Itali (Foto)

Syze të errëta kapele “ala” teksane dhe një paraqitje prej bosi! Presidenti i Sudanit të Jugut, Salva Kiir Mayardit, gjatë një vizite në Romë, është pritur nga kryeministri Konte, por ajo që ka rënë më shumë në sy, ka qenë “look”-u i tij.


Comments are closed.