Kryemadhi feston 45-vjetorin, LRI: Me ty do ta bëjmë Shqipërinë shtëpinë tonë!

Kryetarja e LSI-së, Monika Kryemadhi ka festuar dje 45-vjetorin e lindjes. Në ditën e saj të veçantë, nuk kanë munguar urimet nga të rinjtë e LSI-së.

Një tortë, e cila tregon flamurin e Bashkimit Europian në brendësi të të cilit ngrihet një shtëpi me ngjyrën e kuqe të flamurit kombëtar dhe mbi të cilën qëndron shqiponja e zezë dykrenare.Mbishkrimi “me ty do ta bëjmë Shqipërinë shtëpinë tonë” tregon besimin e të rinjve të LSI tek Kryemadhi.

Comments are closed.