Ish-pornostarja: Nuk bëj seks prej 3 vjetësh! (Foto)

Periudhë e keqe për Ilona Staller, me emrin e artit, “Cicciolina”. Ish-ylli i pornografisë, në të vërtetë ka thënë nuk kishte më kursime dhe ishte e detyruar të nxirrte në ankand disa nga objektet e saj të çmuara personale.

Midis tyre, edhe veshja me të cilën bëri hyrjen(me asgjë poshtë) në Parlament dhe të brendshme të përdorura. Punët i ka keq edhe në dashuri. “Nuk kam pasur marrëdhënie seksuale për tre vjet, njerëzit shpesh që tentojnë…”.

“E bëj me veten në shtëpi, me duart e mia dhe me disa objekte të vogla: me burra, jo: ata as nuk përpiqen, mendojnë se kush e di se çfarë kam nevojë unë dhe në vend të kësaj unë jam një grua si të gjithë të tjerat. Nuk dua një që të bëjë seks me mua dhe pastaj zhduket. Dua një person serioz, dikush që më do”, thotë ajo.

Comments are closed.