Gazsjellësi TAP drejt përfundimit, shtrihen tubat e parë në Adriatik (FOTO)

Gazsjellësi Trans Adriatik (TAP) realizoi me sukses shtrimin në thellësi të detit të tubacionit të parë nënujor që shtrihet në Shqipëri.

Saldimet më pas u testuan dhe tubacioni u ul në shtratin e detit. 1.8 kilometrat e para të tubacionit të salduar u tërhoqën drejt bregut, në pikën e daljes në det në afërsi të Fierit.

Fotot janë realizuar në bregdetin e Semanit në Fier.

Comments are closed.