“Duhet qeveri tranzitore”, Çili: Legjitimiteti i zgjedhjeve u prish rrugës!

Henri Çili, themelues i gazetës “Liberale” komentoi në “Open” krizën politike nw vend dhe protestat e opozitës.

Ccili theksoi se opozita ka të drejtë të kërkojë një qeveri tranzitore, pasi ka pasur përgjime të aleatëve tw Shqipwrisw që kanë zbuluar tre vatra të prishjes së zgjedhjeve që duhet të hetohen.

Ne nuk kemi drejtësi tha Çili, ndaj kjo çështje duhet zgjidhur me politikë me qeveri tranzitore, pasi legjitimiteti i zgjedhjeve të 25 qershorit u prish rrugës.

Comments are closed.