PD kërkon 48 orë leje për protestën, policia: Të mbarojë brenda 16 Marsit

Vijon përplasja mes policisë dhe PD-së për lejet e protestave. Mësohet se edhe këtë herë, policia ka refuzuar kërkesën për leje 48-orëshe. Për protestën e nesërme policia ka kërkuar që të përfundojë brenda datës 16 mars.

Ndërkohë janë marrë masat për mbarëvajtjen e tubimit, që te skela përpara kryeministrisë e deri te kamerat me shikim 360 gradë. Edhe nesër nuk do të ketë fjalime politike, teksa do të dëgjohen qytetarët.

Comments are closed.