Letizia e Spanjës magjeps princin Charles (Foto)

Jo vetëm një pasion i përbashkët për artin mes Princit Charles dhe Letizisë të Spanjës. Çifti i pazakontë u fotografua me rastin e inaugurimit të ekspozitës kushtuar Sorolla në Galerinë Kombëtare: qëndrimet në mes të dyve ishin më shumë se konfidenciale mes puthjes dhe bisedës.

Comments are closed.