Ky është ‘Usain Bolt’ 7-vjeçar nga Xhamajka

Rudolph ‘Blaze’ është vetëm 1,5 sekonda larg rekordit të Usain Bolt. Ky i fundit është njeriu më i shpejtë në tokë, ndërsa pasuesi i tij është vetëm 7 vjeç.

Në një video të postuar në faqen e Instagram të djaloshit dhe që u realizua në muajin gusht, shihet që ai përshkon 100 metra për vetëm 14.59 sekonda. Ndërsa në videon e re, shihet se si ai vrapon në të njëjtën distancë për 13.48 sekonda.Comments are closed.