Autostrada Tiranë-Durrës, tani qarkullohet me…

Ka përfunduar ndërhyrja me guardrela në autostradën Tiranë-Durrës për shmangien e përmbytjeve në këtë segment.

Autoriteti Rrugor Shqiptar njoftoi pasditen e sotme se rruga është hapur dhe qarkullimi i mjeteve në autostradën Tiranë-Durrës është normal, me 2 korsi në të dyja drejtimet.

Nga kilometri 7.3 deri në 8.6, janë zëvendësuar të gjitha ndarëset prej betoni me ndarëse metalikë.Kjo për faktin se trafikndarëset prej betoni nuk lejojnë kullimin e ujërave në rastet e reshjeve të dendura.

Kjo ndërhyrje vjen vetëm pak ditë pas përfundimit të punimeve afër kthesës së Rinasit, të cilat u kryen për të njëjtën arsye, shmangien e përmbytjeve.

Gazeta Shqip

©Copyright Gazeta SHQIP
LEXO MË TEJ:

Comments are closed.