Një foto e rrallë e Ibrahim Rugovës

“Duke kërcyer vallen e Rugovës”. Kjo është diçitura e fotos ku ish presidenti i ndjerë i Kosovës shfaqet duke kërcyer, krah mikut të tij të letrave, Ramiz Kelmendi.

Fotoja është bërë publike nga gazetari Adriatik Kelmendi. Presidenti Rugova do të kujtohet dhe për kontributin e tij në kulturë, si studiues i letërsisë.

12 janar 2019 (gazeta-Shqip.com)

Comments are closed.