“Të futet policia”, Universiteti kërkoi ndërhyrjen e efektivëve në fakultete

Ndërhyrja e policisë në auditoret e Fakulteteve të Tiranës është bërë me kërkesë të drejtuesve të Universitetit.

Në rrjetet sociale është publikuar shkresa e Universitetit të Tiranës nisur për Policinë e Shtetit ku i kërkohet ndihmë dhe asistencë uniformave blu për garantimin e rendit dhe sigurisë për vijimin e procesit normal akademik.

Në shkresë thuhet se policia është e nevojshme edhe për ruajtjen nga dëmtimi i ambienteve që kanë bërë disa individë.

11 janar 2019 (gazeta-Shqip.com)

Comments are closed.