SHBA, gjykata urdhëron Tiger Woods të bëjë 137 teste atësise

Një gjykatë amerikane ka urdhëruar Tiger Woods që t’i nënshtrohet një totali prej 137 testesh atësisë.

Sipas mediave amerikane, vendimi vjen pas kërkesës së 121 femrave që pretendojnë se kanë qenë të dashuruar nga kampioni i golfit dhe kanë lindur fëmijët e tij

Kur gjyqtari shpalli vendimin e tij, shumë nga gratë e përfshira bërtitën nga gëzimi, pasi disa prej tyre luftuan për më shumë se shtatë vjet për të arritur këtë vendim.

Gjykata i dha Woods 30 ditë për t’u nënshtruar një test ADN për të shmangur rrezikun e $burgimit dhe gjobave të rënda.

Avokati i Tiger Woods ka konfirmuar se klienti i tij do të respektojë vendimin e gjykatës dhe t’i nënshtrohet të gjitha testeve të nevojshme.

11 janar 2019 (gazeta-Shqip.com)

Comments are closed.