Gjirokastra magjike nën petkun e borës

Ndonëse dëbora ka krijuar probleme në qarkullimin e automjeteve dhe disa shkolla janë mbyllura, reshjet e dëborës e kanë kthyer këtë qytet në magjik. Gazeta Shqip, po ju përcjell disa fotografi të qytetit të gurtë, që edhe në këtë stinë të bën që ta vizitosh.

9 janar 2019 (gazeta-Shqip.com)

Comments are closed.